Naturalny plac zabaw  jest kolejnym etapem projektu Podleśna Polana. Rada Dzielnicy Wrzeszcz Górny wypromowała projekt w Budżecie Obywatelskim. Po wszystkich formalnościach i dodatkowych ustaleniach pan Krzysztof ze swoją ekipą budowlaną zabrali się do leśnej roboty (ciężko ją nazwać stricte budowlaną). Powstał całkiem leśny plac zabaw dla dzieci starszych, choć nie do końca. To miejsce sprzyjające zabawie nawet i małym dzieciakom. Jest wioska indiańska z bazą ziemną do przekopania, są platformy do zabawy scalone do których prowadzi  leśny tor przeszkód. Są tunele, szałasy, huśtawka na kilka osób i parkur do podciągania się. Jakby tego było mało to znalazł się jeszcze zjazd linowy. Teraz spacer po lesie nabrał dodatkowego rumieńca od atrakcji.

  • Kategoria Plac zabaw
  • Miejsce Gdańsk, ul.Podleśna
  • Realizacja 2015
  • Współpraca: Jacek Gądek, Aga Jurecka, Iza Pydo
  • planowanie partycypacyjne, projekt